Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

El Club Bàsquet guanya per 38 punts de diferència a la Vallalta (80-42)

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va imposar-se dissabte contra la Vallalta-Bàsquet Sant Pol, per 80 a 42. L’equip llagostenc va guanyar per 38 punts de diferència i suma la segona victòria en tres partits.

L’equip llagostenc va dominar de principi a fi el compromís amb una victòria demolidora. El primer quart es va tancar amb un electrònic 19 a 9 a favor dels de la nostra localitat. A mesura que van anar passant els minuts l’avantatge creixia i al descans ja era de 46 a 21 i al tercer període per 67 a 33. “Ens va sorprendre guanyar per aquesta diferència perquè veníem de perdre l’últim partit disputat. Però vam començar molt bé i en cap dels quatre períodes ens van ficar més de 12 punts”, diu Miquel Morató, capità de l’equip i màxim anotador del partit amb 21 punts.

El CB La Llagosta 2017 ocupa el setè lloc, amb dues victòries i una derrota, i el cap de setmana visitarà la pista del líder, el Sant Crist Cultural, que encadena quatre victòries i encara no coneix la derrota.

Publicitat

Publicitat

Més notícies