Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Derrota injusta de la Concordia contra l’AECS de l’Hospitalet

El sènior del Club Deportivo La Concordia ha perdut aquesta tarda a casa per 0 a 1 contra l’AECS de l’Hospitalet. Les llagostenques han dominat tot el partit, però no han sabut trobar el camí del gol davant d’un equip que ha estat molt bé en defensa i que ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut per marcar i emportar-se els tres punts.

Als 30 segons, la portera visitant ja ha hagut d’intervenir per enviar a córner un xut llunyà de Marina. Al minut 5, Kautar ha estat a punt de marcar. La primera aproximació visitant s’ha donat al minut 6. Mònica ha enviat a córner el llançament. Al minut 9, l’AECS ha enviat fora un xut llunyà. Laura ho ha provat al minut 9, però s’ha trobat amb la portera. Al minut 15, Mònica ha refusat a córner una falta.

Les visitants han xutat contra el travesser al minut 17. Poc després, Paula Jiménez també s’ha trobat amb el travesser. A la següent jugada, Marta Coll ha desaprofitat una ocasió clara. Marina i Sonia també han tingut oportunitats abans del descans.

A la segona part, ha continuat el domini local i l’AECS s’ha tancat encara més en defensa. Al minut 6, Sonia ha recuperat una pilota i ha xutat alt amb molta intenció.

Naiara, Kautar, Paula Pérez i Marina han disposat de diferents ocasions, però la pilota no ha entrat.

A falta de tres minuts per al final, el tècnic local, Javier Ruiz, ha decidit que no es conformava amb l’empat i ha posat al seu equip ha jugat de cinc. Kautar ha obligat a la portera a lluir-se per evitar l’1 a 0. A falta de 57 segons per al final, l’AECS ha recuperat una pilota en defensa i una de les seves jugadores ha xutat per marcar l’únic gol del partit a porta buida.

La Concordia, que venia de guanyar dos partits fora de casa, ha perdut els dos enfrontaments que ha disputat aquesta temporada a la Llagosta. El proper partit de lliga de les llagostenques serà a la pista del Fútbol Emotion Zaragoza.

Publicitat

Publicitat

Més notícies