Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

Segona victòria del sènior femení del Club Petanca


El sènior femení del Club Petanca La llagosta ha sumat la segona victòria de la temporada en imposar-se el cap de setmana a la pista del Cerdanyola, per 4 a 5. Les llagostenques ocupen ara el quart lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb sis punts, que són els mateixos que les terceres, l’Olesa. En la pròxima jornada, el sènior femení rebrà el Polinyà, segon classificat.

Pel que fa al sènior A masculí, va perdre contra el Pomar Peña, per 12 a 4, i baixa fins al sisè lloc del grup 2 de la Segona Catalana, amb sis punts. El pròxim rival serà el Tiana. Mentre que el sènior B masculí, va guanyar contra Els 13 B, per 13 a 3, i pugem al quart lloc, del grup 15 de la Quarta Catalana, amb sis punts. En la pròxima jornada jugaran a la pista del líder, l’Abrera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies