Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Victòria contundent de la Concordia contra la Santa Ana (0-4)


El CD La Concordia va signar el segon triomf, de tres jornades, a la pista de la Santa Ana, per 0 a 4. Les llagostenques van guanyar dissabte a domicili amb contundència i ara ocupen el tercer lloc, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, amb sis punts, empatades amb el CN Caldes, la Penya Esplugues B i l’AECS L’Hospitalet, que són quart, cinquè i sisè respectivament.

L’equip dirigit per Javier Ruiz va sortir molt endollat a la pista valenciana de la Santa Ana i als primers compassos va avançar-se mitjançant una vaselina de Kautar i poc abans del descans van arribar dos gols més de l’equip de la nostra localitat mitjançant Paula Pérez i Paula Jiménez. A l’inici de la represa, la Concordia va marcar el quart després d’una jugada d’estratègia d’un servei de córner, que va transformar Naiara.

L’equip local va jugar de cinc durant gran part de la segona part, sense èxit, i va evitar una derrota més àmplia per la bona actuació de la seva portera.

El pròxim partit de la Concordia serà dissabte a casa contra l’AECS L’Hospitalet, que ve de guanyar l’Eixample, per 2 a 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies