Divendres, 26 abril 2024
12 C

El CE La Llagosta goleja (6-0) el Vilamajor B

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta ha guanyat aquesta tarda el Vilamajor B per 6 a 0. El conjunt que entrenen Manuel Iglesias i José Bermejo ha fet un gran partit. Els llagostencs han estat clarament superiors als seus rivals.

Dídac ha inaugurat el marcador al minut 16 amb un gran xut des de fora de l’àrea. Dos minuts després, el Vilamajor B ha estat a punt d’empatar.

Al minut 26, en ple domini local, Adri ha marcat el 2 a 0 en una contra. El 3 a 0 l’ha fet Dídac al minut 29. Cristian ha xutat contra el pal al minut 34 i el rebuig l’ha aprofitat Mingo per aconseguir el 4 a 0.

A la segona part, la Llagosta ha baixat el ritme. Al minut 56, Mingo, primer, i Roger, després, han pogut marcar. Juan ha fet una gran intervenció per evitar el gol visitant al minut 66.

El 5 a 0 l’ha marcat de penal Mingo al minut 82 i Cristian ha tancat la golejada dos minuts després.

Els llagostencs jugaran el proper partit al camp del Caldes de Montbui C.