Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

S’inaugura el Club de Lectura 2021-22 de la Biblioteca amb l’autora Núria Pradas


El Club de Lectura de la Biblioteca de la Llagosta s’ha inaugurat amb la trobada amb l’autora Núria Pradas per comentar el llibre Tota una vida per recordar, que va ser premi Ramon Llull el 2020. L’acte ha tingut lloc avui dimecres al Centre Cultural i ha comptat amb una trentena d’assistents.

La novel·la se situa l’any 1932 quan una noia plena de talent busca deixar empremta en un món d’homes en els inicis daurats de Disney Studios. “Jo no diria que és una novel·la feminista, però sobretot són valors de lluita, que pot fer una dona, un home o un infant. La protagonista és una lluitadora perquè quan vol ser dissenyadora li diuen que no és possible perquè és un món d’homes”, explica l’autora Núria Pradas, que es mostrava satisfeta de recuperar la presencialitat dels clubs de lectura.

El Club de Lectura de la Llagosta inicia un nou curs amb més d’una vintena de persones. “Acostumem a ser una vintena, tot i que en aquest hi ha hagut una trentena de persones interessades“, diu la responsable del Club de Lectura, Conchi Fernández, que recorda que les trobades del grup són mensuals i obertes a la ciutadania. En l’acte, també hi havia el regidor de Cultura, Fran Ruiz, que ha animat a la ciutadania a participar en aquests grups de debat de lectura de la Biblioteca de la Llagosta.

La pròxima trobada del Club de Lectura serà el 9 de novembre i també comptarà amb una autora d’excepció amb Maria Barbal, que parlarà del llibre Tàndem, que va rebre el premi Josep Pla el 2021. L’acte està previst que sigui presencial al Centre Cultural, a les 19 h, i reuneixi els diferents participants dels clubs de lectura de les biblioteques del Vallès Oriental.

Publicitat

Publicitat

Més notícies