Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

S’inicien les activitats de gimnàstica per a gent gran amb prop de 200 participants

Les activitats de gimnàstica per a gent gran s’han iniciat avui dilluns al Pavelló Antonio García Robledo. En total, s’han inscrit prop de 200 persones, majors de 60 anys, que estan repartides entre vuit grups diferents en horaris de matí i tarda de dilluns a dijous.

Les classes tenen com objectiu fer exercicis de gimnàstica suau que permeti la mobilitat articular, un millor posicionament del cos i una activació muscular. Cada sessió té una durada màxima de 45 minuts i cada grup farà dos a la setmana. L’activitat de gimnàstica pe a gent gran es perllongarà fins al juny.

L’activitat està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta i encara hi ha una desena de places disponibles. Les persones interessades poden inscriure’s al CEM El Turó, de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 i de 16 a 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies