Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Concordia s’imposa a la pista de l’Eixample (2-4)

El CD La Concordia va ser millor a la pista de l’Eixample i va sumar el primer triomf de la temporada a la segona jornada del campionat. L’equip llagostenc va guanyar dissabte, per 2 a 4, en un bon partit de les de la nostra localitat.

La Concordia va encaixar un primer gol als primers compassos del duel, però de seguida va capgirar l’electrònic amb els gols de Sònia Blanco i Naiara, que posaven l’1 a 2. Poc abans del descans l’Eixample, que està entrenat per l’extècnica de la Concordia Tati Torres, va poder empatar el duel s dos gols. A la segona part, la Concordia va seguir amb la mateixa intensitat i Sònia Blanco va marcar el seu segon gol del partit per posar el 2 a 3. La sentència va arribar de les botes de Mercè, que va fer el definitiu 2 a 4.

L’equip llagostenc ha sumat els tres primers punts de la temporada i dissabte visitarà la pista del Santa Ana de València, que encadena dues derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies