L’Ajuntament celebrarà avui el ple ordinari de setembre

0
467

L’Ajuntament de la Llagosta debatrà avui, durant el ple ordinari de setembre, la proposta realitzada per l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) sobre la supressió del pas a nivell de la línia ferroviària R3, que enllaça l’Hospitalet de Llobregat amb Puigcerdà. El posicionament del Ple serà favorable a la proposta per tal que ADIF pugui procedir amb la tasca de redacció del projecte constructiu. L’Àrea de Planificació i Territori de l’Ajuntament ha emès informes favorables a aquesta actuació amb diverses indicacions que s’hauran d’incloure en el document tècnic final.

No obstant això, l’Ajuntament aprofita per reclamar novament el desviament total de la línia ferroviària R3 al seu pas per la Llagosta. El Consistori considera que aquest traçat alternatiu milloraria l’eficiència del servei ferroviari, oferint un millor servei a la ciutadania, i alliberaria al municipi de la Llagosta d’aquesta barrera física al teixit urbà que avui separa als seus veïns i veïnes, generant-los greus problemes acústics, vibracions, moviments de terres i inseguretat, impropis d’infraestructures del segle XXI.

L’Ajuntament reitera que la supressió del pas a nivell no es pot considerar com una solució als problemes que genera aquesta barrera física.

Durant el ple es tractaran diferents temes econòmics i està previst també aprovar una proposta per prorrogar durant quatre anys el Conveni de coordinació intermunicipal entre diferents ajuntaments del Vallès per a la prestació conjunta del servei de taxi en l’àmbit territorial d’aquestes poblacions.

La sessió, que començarà a les 19.30 hores i serà telemàtica, finalitzarà amb el torn de precs i preguntes i es podrà seguir per Youtube: https://youtu.be/yjwiawvkysI

Publicitat