Júlia Sanz és convocada amb la selecció catalana sub-19

0
62

Júlia Sanz, del CD La Concordia, ha estat convocada amb la selecció catalana sub-19 de futbol sala. La jugadora és una de les porteres del sènior femení de l’equip llagostenc de la Segona Divisió espanyola. L’esportista ha entrat en la llista de 23 jugadores per formar part d’un entrenament de la selecció catalana sub-19, que tindrà lloc al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló el dilluns 4 d’octubre.

La selecció catalana sub-19 de futbol sala iniciarà dilluns la planificació de la temporada 2021-2022, que té com a objectiu preparar un grup de noies per disputar la fase única del Campionat d’Espanya. L’estatal sub-19 de seleccions autonòmiques se celebrarà del 9 al 13 de febrer. La portera de la Concordia entra ara per ara en la primera convocatòria del combinat català sub-19, amb la mirada posada en l’estatal.

Publicitat