Definits els calendaris de la Tercera Catalana dels dos sèniors masculins del FSU Llagostense

0
297

La Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris definitius de les lligues territorials del futbol sala. Els dos sèniors masculins del FS Unión Llagostense iniciaran la temporada el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre en grups diferents de la Tercera Catalana de futbol sala.

El sènior A, que milita al grup 2, disputarà la primera jornada a la pista del Manlleu B, el 17 d’octubre. La resta de rivals del primer equip són Quatre Camins, Ciutat de Granollers B, Penya Blaugrana Montmeló, CD Masnou B, Parets B, Fénix Sabadell, Palauenc, Sala 5 Tiana C, Vall del Tenes B i Base Montcada C.

El sènior B, del grup 1, rebrà el Futsal Mataró C, el 16 d’octubre. La resta d’equips de l’agrupació són Tossa, Racing Pineda B, Atlètic Masnou, Dosrius, La Cúpula, CD Masnou, Sala 5 Tiana, Sant Celoni, Premià de Mar, Hummel Alella C, Touring Club Maresme i CF Martorelles.

Publicitat