Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

Triplet de derrotes del Club Petanca a les lligues territorials

Els tres equips amateurs del Club Petanca La Llagosta van perdre els seus respectius compromisos del cap de setmana. El sènior femení va encaixar la derrota contra l’ACER Olesa, per 5 a 4, i ocupa el quart lloc de la Segona Catalana amb tres punts. El pròxim partit tindrà lloc a la pista del Cerdanyola.

Pel que fa als dos equips masculins, el sènior A va perdre contra el Buenavista, per 11 a 5, i ocupa el cinquè lloc de la Segona Catalana amb sis punts, empatat amb Pomar i Tiana, que són tercer i quart respectivament. Precisament, el pròxim duel dels llagostencs serà contra el Pomar.

El sènior B, de la Quarta Catalana, va perdre contra l’Altaveu, per 6 a 10, i són antepenúltims amb tres punts, empatats amb Perpetuenc i Els 13 B, penúltim i últim, respectivament. El pròxim partit del segon equip masculí serà contra Els 13 B.

Aquesta setmana hi ha jornada de descans a les lligues territorials de petanca, les competicions es reprendran el pròxim 9 i 10 d’octubre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies