Triplet de derrotes del Club Petanca a les lligues territorials

0
35

Els tres equips amateurs del Club Petanca La Llagosta van perdre els seus respectius compromisos del cap de setmana. El sènior femení va encaixar la derrota contra l’ACER Olesa, per 5 a 4, i ocupa el quart lloc de la Segona Catalana amb tres punts. El pròxim partit tindrà lloc a la pista del Cerdanyola.

Pel que fa als dos equips masculins, el sènior A va perdre contra el Buenavista, per 11 a 5, i ocupa el cinquè lloc de la Segona Catalana amb sis punts, empatat amb Pomar i Tiana, que són tercer i quart respectivament. Precisament, el pròxim duel dels llagostencs serà contra el Pomar.

El sènior B, de la Quarta Catalana, va perdre contra l’Altaveu, per 6 a 10, i són antepenúltims amb tres punts, empatats amb Perpetuenc i Els 13 B, penúltim i últim, respectivament. El pròxim partit del segon equip masculí serà contra Els 13 B.

Aquesta setmana hi ha jornada de descans a les lligues territorials de petanca, les competicions es reprendran el pròxim 9 i 10 d’octubre.

Publicitat