Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

El Club Bàsquet s’estrena amb victòria contra el Calella

El sènior masculí del Club Bàsquet La Llagosta 2017 s’ha estrenat a la Territorial B amb victòria a la pista del Calella, per 50 a 56. L’equip de la nostra localitat va ser superior durant els quatre períodes del compromís. Al final del primer quart, l’equip guanyava 14 a 16, al descans 24 a 29, al tercer quart 35 a 40 i al final 50 a 56. El màxim anotador dels llagostencs va ser Guillem Pascual, amb 19 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a casa contra el Sant Julià de Vilatorta, a les 17.30 h.

D’altra banda, el club llagostenc no ha pogut donar continuïtat a l’equip sub-25, que es va crear la temporada passada. Finalment, no s’ha pogut completar un equip de nois d’edat sub-25 i l’entitat no ho ha inscrit a les lligues territorials de la Federació Catalana de Bàsquet. Per aquesta temporada, el Bàsquet La Llagosta 2017 tindrà a les lligues federades a l’equip sènior, el sub-21, el cadet i el mini, a banda de l’escoleta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies