Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Albert Caballero, subcampió d’Espanya màster per equips de 10 km en ruta


Albert Caballero és subcampió del Campionat d’Espanya per equips màster de 10 km en ruta amb la LEA La Blanca, de Vitòria. El corredor de la Llagosta va participar dissabte a l’estatal de 10.000 metres en la localitat de Don Benito, a Badajoz, amb un meritori segon lloc per equips en la categoria màster de 40 anys.

L’esportista de la nostra localitat va completar els 10 km de la cursa nocturna amb un temps de 35 minuts i 19 segons, assolint el 93è millor temps de la classificació absoluta i el 15è de la franja d’edat de 45 a 49 anys. En la categoria per equips, Caballero va prendre part amb la LEA La Blanca en la franja d’edat de 40 a 44 anys i van aconseguir el segon millor temps màster 40 anys i el quart millor temps de la classificació absoluta, quedant-se a tan sols vuit segons del podi absolut.

El pròxim repte d’Albert Caballero serà el Campionat d’Espanya de marató, que tindrà lloc el 14 de novembre a Tenerife.

Publicitat

Publicitat

Més notícies