Se li escapa la victòria al CE La Llagosta contra l’Atlètic del Vallès B (2-2)

0
293

El CE La Llagosta va empatar dissabte contra l’Atlètic del Vallès B, 2 a 2. L’equip dirigit per Manuel Iglesias i José Bermejo va dominar el compromís, però amb el 2 a 0 a l’electrònic se li va escapar el triomf després de dues errades.

La Llagosta es va avançar al minut 39 mitjançant Carlos Rodríguez. A la represa, Mingo va fallar un penal, però Jairo Martínez posava el 2 a 0 al minut 65, que feia oblidar la mala sort del llançament del company. Quan semblava que el partit estava ja sentenciat, van aparèixer dues errades defensives de l’equip llagostenc que van facilitar la reacció visitant. L’Atlètic del Vallès B va escurçar la diferència al minut 69 i l’empat, al minut 73. “Marxem amb un sabor agredolç del partit perquè hem perdut dos punts. El duel estava controlat i res feia pensar que ens podrien empatar”, es lamenta un dels entrenadors Manuel Iglesias, que també reconeix que l’empat servirà per fer créixer la plantilla.

La Llagosta ocupa el sisè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb un punt, empatat amb l’Atlètic del Vallès B. El pròxim partit dels llagostencs serà al camp del Vallgorguina, que no va disputar cap partit el cap de setmana per tenir el duel ajornat contra el Caldes de Montbui C.

Publicitat