Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament instal·la vint sensors per mesurar el diòxid de nitrogen

L’Ajuntament de la Llagosta ha instal·lat una vintena de captadors de diòxid de nitrogen en diversos punts del municipi. L’objectiu és mesurar els nivells de contaminació que hi ha a la nostra localitat per aquests gasos, provocats bàsicament pels vehicles dièsel. Aquesta acció es porta a terme des de la Regidoria de Medi Ambient, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Els sensors seran retirats el dia 7 d’octubre per avaluar posteriorment els resultats.

A més dels vehicles que circulen pels carrers de la Llagosta, cal tenir en compte que per la nostra població passen vies de comunicació com l’autopista C-33 o la carretera C-17.

“Es tracta de fer una fotografia de la distribució d’aquest contaminant, que està relacionat amb el trànsit de vehicles, en el nostre municipi”, ha indicat la regidora de Medi Ambient, Isabel Rodríguez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies