Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

130 persones participen en la Diada de la Bicicleta

Un total de 130 persones han pres part aquest matí en la Diada de la Bicicleta, que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta. Els participants s’han concentrat al Parc Popular i, posteriorment, han iniciat un recorregut per diversos carrers de la nostra localitat. La passejada, que ha durat uns 45 minuts i que ha estat controlada per la Policia Local i Protecció Civil, ha finalitzat al Parc Popular.

Amb aquesta activitat l’Ajuntament se sumava a la Setmana Europea de la Mobilitat. El Consistori recuperava la Diada de la Bicicleta, que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia de la Covid-19, amb l’objectiu de promoure l’ús de vehicles alternatius al cotxe. La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Isabel Rodríguez, ha destacat que “es tracta de reivindicar els mitjans de transport sostenibles”. “Estic satisfeta pel nombre de participants i perquè molts d’ells eren infants i això és important de cara a la conscienciació”, ha indicat Rodríguez. La regidora ha avançat que l’Ajuntament està treballant per habilitar places de pàrquing cobertes per a bicicletes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies