Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Concordia comença la lliga 2021-2022 amb derrota

El sènior del Club Deportivo La Concordia ha perdut aquest migdia per 0 a 1 contra el Castelló en el debut a la lliga 2021-2022. El partit ha estat força igualat, però les visitants han estat més encertades que les locals en moments puntuals i s’han emportat els tres punts.

Durant la primera part, la Concordia ha tingut ocasions per posar-se per davant. Al minut 4, Sonia ha disposat d’una doble oportunitat, que ha estat ben resposta per la portera. Poc després, Naiara ha xutat fora després de rebre una passada de Marina.

Al minut 5, Sonia ha intentat sorprendre la portera visitant amb un xut des de la seva pròpia línia defensiva, però la pilota ha sortit alta per poc. Laura també ha tingut una bona ocasió al minut 7.

El Castelló ha tingut la seva primera aproximació amb perill al minut 9, però s’ha trobat amb una gran intervenció de Mònica. Al minut 14, un xut de les visitants força perillós s’ha marxat fora.

Al minut 16, la Concordia ha pogut marcar, però Marta Coll no ha arribat a la centrada de Marina. El mateix ha passat poc després però davant la porteria local.

A la segona part, el Castelló ha dominat més. Al minut 2, Júlia ha fet una gran aturada i, un minut després, ha tornat a evitar el 0 a 1. La Concordia no trobava la porteria visitant fins que als minuts 10 i 11 Sonia, en accions individuals, ha xutat, però s’ha trobat amb la portera del Castelló.

Al minut 11, Paula Pérez ha xutat un córner i Marina no ha arribat per ben poc a rematar al fons de la porteria.

A falta de 7 minuts i 30 segons per al final del partit, la Concordia ha fet la cinquena falta. Poc després, després de rebre una entrada d’una rival, Laura ha agafat la pilota amb les mans pensant que els àrbitres li xiularien falta a favor, però no ha estat així. Els col·legiats han xiulat les mans de la jugadora de la Concordia i el Castelló ha aprofitat el doble-penal per marcar l’únic gol del partit.

Les jugadores que entrena Javier Ruiz han lluitat fins al final i han buscat el gol. Mercè ha rematat de cap fora al minut 13. Dos minuts després, Mercè s’ha trobat amb una bona acció de la portera visitant. Júlia també ha fet una gran intervenció per evitar el 0 a 2. La Concordia ha jugat de cinc els darrers dos minuts i mig, però li ha faltat una mica d’encert per salvar, com a mínim, un punt.

El proper cap de setmana, l’equip llagostenc jugarà a la pista de l’Eixample.

Publicitat

Publicitat

Més notícies