Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE La Llagosta completa l’estructura d’equips del futbol base


Des d’aquesta setmana, el CE La Llagosta torna a practicar futbol al Camp Municipal Joan Gelabert després dels treballs per instal·lar la nova gespa artificial a l’equipament. El club llagostenc inicia la temporada 2021-2022 i per segona campanya consecutiva ha pogut completar tota l’estructura de futbol base.

El CE La Llagosta compta amb un equip d’escola, un prebenjamí, dos benjamins, tres alevins, dos infantils, un cadet i un juvenil. “Fa cinc anys tan sols teníem pràcticament només futbol 7 i temporada rere temporada hem anat pujant jugadors de categories inferiors, d’altres que havien marxat han tornat, i això ha consolidat el projecte. La veritat és que és molt enriquidor, i estic molt orgullós, de veure el camp ple cada dia de la setmana, de dilluns a divendres. Hi ha pares i mares a les graderies i els jugadors dins el terreny de joc, hi ha un ambient molt bonic”, explica el coordinador general del CE La Llagosta, José Ángel Venero, que admet que l’objectiu del club “és la formació dels esportistes”.

A més, el projecte del sènior masculí segueix amb la direcció de Manuel Iglesias i José Bermejo, que aquesta temporada tornen a competir a la Quarta Catalana, al grup 11. L’objectiu de l’equip amateur serà lluitar per situar-se entre els primers classificats de l’agrupació. “L’amateur sempre té la intenció de fer una bona temporada, però l’objectiu no és pujar de categoria. Si pugem, perfecte; en cas de no fer-ho, hem de consolidar l’equip. Enguany hi ha molts jugadors del poble i han pujat uns quatre o cinc jugadors del juvenil, que això és la clau del que volem al club”, assenyala Venero.

Des del club confien aquesta temporada poder recuperar les activitats socials que feien abans de l’esclat de la pandèmia, com ara l’acte de presentació del club, les activitats per Carnaval i Nadal o els diferents tornejos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies