Obertes les inscripcions de la nova lliga de futbol 7 del Camp Municipal Joan Gelabert

0
75

El CEM El Turó ha obert el període d’inscripcions d’una nova lliga de futbol 7 no federada, que tindrà lloc aquesta temporada al Camp Municipal Joan Gelabert. Es tracta d’una competició per a esportistes amateurs majors de 18 anys i els partits es disputaran els dilluns i els dimarts, a partir de les 22 h, i els dijous, a partir de les 21 h.

Per participar, cal formar un equip amb deu jugadors -inclòs el porter- amb un preu de 1.300 euros per equip, és a dir, 130 euros per jugador. La inscripció inclou 22 partits en dues fases regulars, fase final per als vuit primers classificats amb accés garantit a un partit i fins a tres partits en funció dels resultats, comptar amb jugadors puntuals, per suplir per una baixa, amb un màxim de tres partits, arbitratge i acta, servei de vestidors i dutxes i assegurança mèdica durant la competició.

La lliga es preveu començar el 2 de novembre i com a màxim hi haurà 12 equips. Els tres primers classificats del torneig tindran un premi. Les inscripcions estan obertes fins al 25 d’octubre en aquest enllaç. Per formalitzar la inscripció és necessari emplenar el formulari d’inscripció i fer el pagament de 130 euros en concepte de reserva de plaça

Publicitat