El Club Bàsquet crea un sènior masculí a la Territorial B

0
57

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha creat un sènior masculí, que competirà a la Territorial B. La plantilla estarà formada per 13 jugadors i dissabte disputarà la primera jornada a la pista del Calella. La resta d’equips del grup 1 són La Vallalta-Sant Pol, Sant Crist, Vilanova del Vallès B, Vilassar de Mar, Les Franqueses B, Vilatorta, Centelles-Tona, La Roca, Bellvitge Groc i UB Mir C.

És el primer cop que el club de la nostra localitat té un equip sènior absolut. La plantilla es va començar a formar fa uns mesos amb un grup de nois, que procedeixen de Montcada i Reixac. “Són un grup d’amics que volien tornar a jugar junts i ho volien fer amb nosaltres. El club ja feia temps que volia tenir un sènior masculí i ho hem vist positivament. Tot i que hi ha alguns jugadors que fa temps que ja no jugaven, però estan molt motivats i amb molta il·lusió”, assenyala la coordinadora del Club, Rosa Carrillo. El nou sènior masculí es posa com objectiu lluitar per l’ascens a la Territorial. “Ells volen pujar a la Tercera Catalana, però hem començat des de l’última categoria sènior. Anem a poc a poc”, diu Carrillo, que és la responsable de planificar el sènior.

A més del nou equip sènior, el club manté el sub-25 que ja va competir la temporada passada i ha creat un nou sub-21 masculí, que són els jugadors que passen ja de la categoria júnior. “L’equip sub-25 ha patit algunes baixes i busquem jugadors menors de 25 anys; i pel que fa al sub-21, és un nou conjunt que servirà d’adaptació dels júniors que passen a ser sèniors”, comenta la coordinadora.

El club aquesta temporada comptarà també amb un cadet masculí, un mini mixte i l’escola.

Publicitat