Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias encetarà la Primera Divisió contra el Clot Athletic el 3 d’octubre

El CD Viejas Glorias disputarà la primera jornada de la Primera Divisió el 3 d’octubre al camp del Clot Athletic. L’Associació de Futbol Veterans del Vallès i el Maresme ha publicat el calendari de la nova temporada del grup A de la Primera Divisió.

L’equip màster de la nostra localitat fa un any que no competeix perquè la temporada passada va decidir no fer-ho per la pandèmia. Per la campanya 2021-2022, el club ha decidit reprendre l’activitat i formar part de la Primera Divisió veterana. “Hem aplicat la lògica i veiem que la situació està millor que no pas el curs passat, tot i això cal tenir cura”, explica el president del Viejas Glorias, Alonso Rodríguez. La plantilla estarà formada per 21 jugadors, un nombre inferior a d’altres temporades. “Hi ha jugadors que per la situació no volen encara tornar a jugar, i no som tots els que hauríem de ser, prop de 28 o 29 jugadors. Així i tot, hi ha sis incorporacions que durant la temporada sense competir venien a entrenar”, assenyala Alonso.

L’objectiu del Viejas Glorias aquesta temporada “serà competir”, diu el president, sense cap pressió per l’ascens. L’agrupació A estarà format per Clot Athletic, Lares, Atlètic Masnou, Cabrils, Calella Racing, Canet B, Fundació Montgat, Llinars, Martorelles, Mataró United, Rocafonda, Sinera United i Vilassar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies