Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Concordia presenta els quatre equips de la temporada 2021-2022

El CD La Concordia va presentar diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo els quatre equips de la temporada 2021-2022 davant la seva afició. L’entitat de la nostra localitat va celebrar una jornada de futbol sala fins al migdia, que va acabar amb el triomf del sènior femení contra Les Glòries, de la Divisió d’Honor Catalana, per 3 a 0.

Aquest curs, la Concordia té un equip més que la campanya passada amb dos infantils masculins, un juvenil femení i el sènior femení, de la Segona Divisió espanyola. “Estem molt contents perquè hem aconseguit formar un juvenil femení, que feia temporades que volíem tenir i servirà per donar continuïtat al sènior femení”, assenyala el president de La Concordia, Antonio Rubio. De fet, el mandatari ha reconegut que busca un relleu per a la presidència després de portar molts anys al capdavant de l’entitat: “són molts anys com a president i tenim la intenció de buscar un relleu per dirigir el club. No cal que sigui ara mateix i tampoc tenim cap persona. Però ens agradaria tenir-ne una que pugui portar les regnes de l’entitat”.

Durant la jornada, els equips del futbol sala base van jugar partits contra els equips inferiors de Les Glòries. El partit que més atenció va tenir va ser el sènior femení, que va dominar el compromís contra Les Glòries. Aquest era l’últim partit amistós de la pretemporada perquè el cap de setmana iniciarà la competició oficial amb la primera jornada de la Segona Divisió, a casa, contra el Feme Castelló.

Publicitat

Publicitat

Més notícies