Dissabte, 20 abril 2024
13.7 C
La Llagosta

La Concordia jugarà contra la Penya Esplugues a la Copa de la Reina


La Real Federación Española de Futbol ha sortejat la primera ronda de la Copa de la Reina de futbol sala, per criteris de proximitat, i el CD La Concordia jugarà l’eliminatòria contra l’AE Penya Esplugues, de la màxima categoria espanyola. La primera ronda es jugarà en un únic partit i a la pista de l’equip llagostenc perquè és de menor categoria. Segons publica l’ens federatiu, el compromís es jugaria el 8 de desembre.

La Concordia va disputar un amistós durant la pretemporada contra la Penya Esplugues, que va acabar amb una derrota per la mínima per 1 a 2. “Creiem que podem passar la primera ronda. Elles són d’una categoria superior, però tindrem el factor pista al nostre favor. A més, en l’amistós que vam jugar va estar tot molt igualat”, assenyala el president del CD La Concordia, Antonio Rubio, que es mostra il·lusionat amb la disputa de la Copa de la Reina.

En aquesta primera ronda de la Copa de la Reina de futbol sala participen 32 equips: 16 que disputen la Segona RFEF Futsal femenina i 16 que juguen la Primera RFEF Futsal femenina. Els vencedors d’aquesta eliminatòria, entraran a un sorteig pur per disputar la segona ronda, també a partit únic, i que es jugarà el 8-9 de gener de 2022. Les vuit guanyadores es classificaran per a la Fase Final que es disputarà en una seu única del 6 a 8 de maig de 2022.

L’AE Penya Esplugues va debutar el cap de setmana passat a la lliga amb victòria per 2 a 3, a la pista del Joventut d’Elx, mentre que les llagostenques disputaran la primera jornada de la Segona Divisió diumenge contra el Feme Castelló.  

Publicitat

Publicitat

Més notícies