Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

La Colla Gegantera i el Foto-Club lliuren els set premis del Ral·li Fotogràfic de la Festa Major 2021

La Colla Gegantera i el Foto-Club La Llagosta han lliurat els set premis de la novena edició del Ral·li Fotogràfic de la Festa Major 2021. L’activitat ha comptat aquest any amb un total de 17 participants, 12 en la categoria adulta i cinc més en júnior.

El veredicte del Ral·li Fotogràfic s’ha celebrat avui divendres a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta. Els tres guanyadors de la categoria adulta han estat David Puente, Jordi Ruiz i Mayelith Rivero; i en categoria júnior, Eloi Martín, Lua Abad i Ona Abad. Tots sis guanyadors han rebut un premi de 50 euros i un diploma. “Per sort hem pogut fer l’activitat perquè no sabíem com podria reaccionar la gent enguany amb la pandèmia. Estem molt contents perquè s’han apuntat més participants que d’altres edicions”, explica la presidenta del Foto-Club La Llagosta, Isabel Moyano, que ha destacat el punt de vista dels júniors “perquè som més petits, més baixets, i tenen una altra visió de les coses”.

Xavi Ruiz, foto guanyadora pel cartell de la trobada gegantera

Foto guanyadora pel cartell de la trobada de gegants del 2022 feta per Xavi Ruiz

El setè premi del Ral·li Fotogràfic ha estat per Xavi Ruiz, d’edat júnior, que la seva imatge ha estat l’escollida per il3lustrar el cartell de la trobada gegantera del 2022 a la nostra localitat. “Confiem poder celebrar la trobada gegantera el 2022 al març, com havíem fet fins a l’esclat de la pandèmia. La foto de Xavi Ruiz serà la imatge del cartell, però farem dos segurament perquè la foto guanyadora del 2019, de Judith Pardo, no es va poder utilitzar el 2020 per la pandèmia”, assenyala Pablo Martín, cap de colla de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Amb aquesta activitat, es conclou el programa de la Festa Major de la Llagosta 2021. “Amb aquest acte tanquem el programa de la Festa Major, que cal recordar que ha estat atípica i amb mesures de seguretat. Enguany han faltat algunes coses, però esperem que en l’edició del 2022 tornin aquestes coses que no hem tingut”, admet el regidor de Cultura, Fran Ruiz, que durant el veredicte del Ral·li Fotogràfic ha donat les gràcies als participants i organitzadors. La novena edició del Ral·li Fotogràfic ha acabat amb una fotografia amb els set guanyadors.

Publicitat

Publicitat