Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

Definits els grups dels dos sèniors masculins del FS Unión Llagostense

El FS Unión Llagostense ja coneix les agrupacions provisionals dels dos sèniors masculins, que enguany militaran a la Tercera Catalana de les lligues territorials de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol.

El sènior A ha estat enquadrat al grup 2 amb equips del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme i Osona. Els rivals del primer equip masculí són Masnou B, Tiana B, Manlleu B, Penya Blaugrana Montmeló, Ciutat de Granollers B, Llinars, Parets B, Vall del Tenes B, Palauenc, Quatre Camins, Montcada C i Canadà Place Fènix C.

Pel que fa al sènior B, està al grup 1 amb equips del Maresme i del Vallès Oriental. L’agrupació està formada per Atlètic Masnou, Masnou, Racing Pineda B, Dosrius, Premià de Mar, Touring Club Maresme de Catalunya, Sala 5 Tiana, Alella C, Sant Celoni i La Cúpula.

Publicitat

Publicitat

Més notícies