Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

La Llagosta tornarà a celebrar la Diada de la Bicicleta

L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà el proper 26 de setembre la Diada de la Bicicleta. Amb aquesta activitat, la Llagosta se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat. L’objectiu és promoure l’ús de vehicles alternatius al cotxe.

Aquest any, per participar a la Diada de la Bicicleta cal inscriure’s prèviament al web www.llagosta.cat/bici. Les places estan limitades a 150 participants. D’aquesta manera es vol complir amb les mesures de prevenció de propagació de la Covid-19. La data límit per fer la inscripció és el divendres 24 de setembre.

Amb aquesta proposta es recupera una activitat que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. La passejada en bicicleta del 26 de setembre començarà a les 11.30 h al Parc Popular. Després de recórrer alguns carrers de la nostra localitat, la passejada finalitzarà al mateix lloc. S’hi pot participar en bicilceta o en qualsevol vehicle sense motor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies