Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Concordia presentarà diumenge els quatre equips de la temporada 2021-2022


El CD La Concordia presentarà diumenge els quatre equips de la temporada 2021-2022 amb diversos partits. La jornada es preveu iniciar a partir de les nou del matí i tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Aquest curs, la Concordia té un equip més que la campanya passada. El club llagostenc comptarà amb dos infantils masculins, un juvenil femení i el sènior femení de la Segona Divisió espanyola. “No hem pogut continuar amb el cadet masculí que teníem l’any passat, però tenim un infantil més i un nou juvenil femení. Aquest segon equip de noies és molt important perquè volem fer créixer la nostra estructura femenina”, apunta el coordinador Iván Beas.

El sènior femení jugarà diumenge el seu últim amistós de pretemporada i tindrà lloc contra Les Glòries, de la Divisió d’Honor Catalana, a les 12.30 h. El cap de setmana passat, les jugadores dirigides per Javier Ruiz van perdre a la pista del FS Castelldefels, per 4 a 1.

Més jornades de portes obertes
Durant el mes de setembre el CD La Concordia segueix amb les jornades de portes obertes de futbol sala base, entre les edats de cadet, infantil i juvenil. El club entrena els dilluns al CEM El Turó, de 20 a 21.30 h, i els dijous al Poliesportiu Antonio García Robledo de 19 a 20.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies