Estefa Jémez s’incorpora al cos tècnic de les seleccions catalanes de futbol sala

0
216
Fotografia: Federació Catalana de Futbol


Estefa Jémez s’ha incorporat a l’àrea esportiva i de les seleccions catalanes de futbol sala, de la Federació Catalana de Futbol. La llagostenca farà tasques de segona seleccionadora catalana femenina sub-16 i alevina, a més, d’ajudar i participar amb els altres combinats femenins de la selecció. Cal recordar que Jémez es va veure obligada a penjar les botes després de diagnosticar-li una malaltia crònica a les articulacions.

La llagostenca, que porta més de 15 anys vinculada al futbol sala, creu que pot aportar experiència. “Puc aportar experiència perquè he estat en la màxima categoria espanyola dos anys, tot i que no vaig poder jugar per la lesió hi era a la banqueta. A més, també puc donar molta felicitat, pel meu punt de vista positiu, que transmet bon rotllo”, explica Estefa Jémez a l’ens federatiu, que es mostra il·lusionada amb la seva nova etapa com a tècnica de la selecció catalana en tasques formatives.

Jémez va començar a practicar el futbol sala amb la Concordia amb 12 anys en un equip cadet-juvenil, però amb 13 anys ja va formar part del sènior femení. Amb aquest conjunt va aconseguir ascendir cinc categories, col·locant l’equip llagostenc a la segona màxima categoria estatal del futbol sala femení. A la temporada 2016-2017, Jémez va fitxar pel Femisport i a final de temporada, celebrava l’ascens a la màxima divisió nacional de futbol sala gràcies a un gol seu en el partit de tornada del play-off. En aquest moment, el Femisport es va ajuntar amb el Penya Esplugues i aquí van arribar les lesions d’Estefa Jémez. Dos anys de malsons fins a diagnosticar-li una malaltia crònica que afecta les articulacions, que la va obligar a penjar les botes. Tot i això, Estefa Jémez ha seguit vinculada al futbol sala a través de les banquetes de l’AE Penya Esplugues.

A més, Estefa Jémez va ser nominada com a millor jugadora catalana de futbol sala la temporada 2016-2017, premi que finalment va guanyar Berta Velasco.  Unes temporades magnífiques que van conduir a l’Estefa a jugar partits internacionals amb la Selecció Catalana femenina de futbol sala al Japó i a Hongria.

Publicitat