El CE La Llagosta, al grup 11 de la Quarta Catalana

0
278

El CE La Llagosta es mantindrà una temporada més al grup 11 de la Quarta Catalana. La Federació Catalana de Futbol ha publicat avui dimarts el calendari i les agrupacions dels 17 grups de la comarca del Barcelonès. La primera jornada tindrà lloc el 25 de setembre i els llagostencs rebran el filial de l’Atlètic del Vallès. L’última jornada es preveu el 21 de maig i l’equip de la nostra localitat també jugarà com a local i rebrà la Lourdes, de Mollet.

L’agrupació compta amb 16 equips, d’aquests n’hi ha dos del Vallès Occidental, amb Sentmenat i Palau-solità I plegamans. La resta són conjunts del Vallès Oriental amb Corró d’Amunt, l’Ametlla, Vilamajor B, Caldes de Montbui C, Vallgorguina, Ametlla Vallès B, Bigues, Llinars B, Lourdes, Santa Agnès, Atlètic Lliçà d’Amunt i Ramassà.

Publicitat