Torna la Festa Major de la Llagosta, però amb restriccions per la Covid-19

0
754

La Llagosta recupera la Festa Major després que l’any passat la pandèmia de la Covid-19 va obligar a suspendre la Festa Gran de la nostra localitat. Hi haurà menys activitats, però tothom podrà gaudir de la programació que han preparat l’Ajuntament de la Llagosta i les entitats locals. No serà una Festa Major com les d’abans, ja que hi haurà restriccions per evitar la propagació de la Covid-19. Caldrà esperar, doncs, per gaudir d’una Festa Major amb normalitat. Mentrestant s’haurà d’actuar amb la màxima responsabilitat possible per evitar contagis.

La Festa Major començarà avui amb la cercavila que amenitzaran el grup Lotokotó i els gegants de la Llagosta i amb el posterior pregó, que protagonitzaran el monologuista Miguel Ángel Marín i Protecció Civil de la Llagosta, i finalitzarà dilluns amb el Castell de focs artificials i amb l’espectacle de l’humorista Pep Plaza i el mag Jordi Quimera.

Les entitats i l’Ajuntament han preparat un bon nombre d’activitats que es desenvoluparan durant els quatre dies. Totes les activitats de la Festa Major tindran aforament limitat i s’haurà de portar mascareta quan no hi hagi distància mínima de seguretat.

Aquest any, vindrà a la Llagosta el grup ucraïnès Colors of Transcarpathias en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques. L’actuació es farà avui a les 22 hores a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué. El grup Lotokotó oferirà una rua-tokada per diversos indrets de la població. Aquesta és una de les novetats de la Festa Major d’aquest any.

Els balls de nit es transformaran en aquesta ocasió en actuacions d’orquestres. Es podrà gaudir amb les orquestres Aquarium, Swing Latino i Tropikana.

El Foto-Club La Llagosta i la Colla Gegantera organitzaran demà dissabte el novè Ral·li Fotogràfic de la Llagosta. La Peña Madridista ha preparat un torneig de futbolí i un altre de dòmino. També farà un torneig de dòmino l’Entidad Dominó de la Llagosta.

La Festa Major comptarà també amb diferents activitats infantils i familiars. Hi haurà una passejada familiar gegant, dos espectacles a la plaça d’Antoni Baqué, el cabaret de circ a l’avinguda de l’11 de Setembre i l’animació i escuma amb Jordi Callau a l’Espai de concerts del Centre Cultural.

El Grup de Ball de Gitanes organitzarà demà dissabte el 32è Homenatge a Catalunya. La Room oferirà el seu Festival de Festa Major i la Casa de Andalucía muntarà una Diada flamenca a l’Espai de concerts del Centre Cultural.

Demà dissabte, Justo Gómez protagonitzarà un espectacle d’humor a la plaça d’Antoni Baqué. El grup Versión Imposible serà el protagonista d’una de les actuacions previstes a l’Espai de concerts del Centre Cultural, mentre que Fitos y el Fitipaldi protagonitzaran el concert tribut a Fito & Fitipaldis. Dalton Bang interpretarà hits dels 70 i temes actuals. Els tres concerts començaran a les 22.30 hores a causa de les restriccions horàries fixades per la Generalitat per evitar la propagació de la Covid-19.

Diumenge, Ràdio La Llagosta 100.4 in Session organitzarà a la plaça de la Concòrdia una sessió amb els DJ Peris i Juanma Pérez.
La plaça d’Antoni Baqué acollirà el concert de Maricel, mentre que La Llagosta Club de Ball farà una exhibició de balls de saló. El grup Aflamencate cantarà en el concert flamenc.

En l’apartat d’activitats permanents, hi haurà una nova edició de l’Exposició Intergeneracional d’Art, un concurs de dibuix organitzat per Susana Iglesias i el Passatge del terror Where evil hides, que organitza l’Associació d’Esdeveniments Culturals.

Algunes entitats esportives també se sumen a la Festa Major amb diferents competi­cions. És el cas del Club Petanca La Llagosta, l’Escola Okinawa Team, l’Handbol Club Vallag i l’Associació Esportiva Karate-Judo La Llagosta.

Publicitat