Divendres, 29 març 2024
19.4 C
La Llagosta

La Festa Major comptarà amb un Punt Lila i Multicolor

El Punt Lila que l’Ajuntament de la Llagosta va instal·lar durant la Festa Major de 2019 esdevindrà en aquesta ocasió en un Punt Lila i Multicolor. Així, a més de fer una tasca de prevenció i aconseguir una Festa Major lliure de masclismes, també es treballarà en la prevenció d’agressions LGTBIfòbiques.

L’estand estarà ubicat a la cantonada del carrer de l’Estació amb el de Vic, al costat de l’ambulatori, de divendres a diumenge de les 20 a les 24 h. Al Punt Lila i Multicolor podrà adreçar-se qualsevol persona que vulgui informació i també aquells ciutadans o ciutadanes que visualitzin o pateixin una agressió sexista o LGTBIfòbica.

Durant els dies de Festa Major també es donarà informació sobre diferents serveis municipals, com el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) o el Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI).

Al Punt Lila i Multicolor hi haurà personal professional per fer atenció. La seva principal funció serà la prevenció, convidant a joves i a adults a ser respectuosos amb tothom, tingui l’orientació sexual que tingui. El telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista és el 900 900 120.

Publicitat

Publicitat

Més notícies