El Joventut Handbol es queda sense sènior masculí per falta de jugadors

0
66

El Joventut Handbol La Llagosta no formarà l’equip sènior la temporada 2021-2022. El club ha decidit no presentar cap conjunt a la Tercera Catalana per falta de jugadors. El nou president del club, Sergio Valero, havia manifestat en acabar la temporada passada la voluntat de mantenir el sènior masculí, però finalment no ha pogut ser.

El club havia aconseguit una plantilla curta al juny, que confiava reforçar amb jugadors del juvenil. A mesura que van passar les setmanes, el juvenil es va desfer i, poc després, va afectar també al sènior masculí. “Ha estat un efecte dòmino. Va començar amb algun juvenil que no podia venir a entrenar i jugar, que va arrossegar a d’altres. Finalment ens vam quedar sense juvenil. Posteriorment, vam creure que els pocs jugadors d’edat juvenil podien reforçar el sènior, però va acabar passant el mateix”, explica el president Sergio Valero, que ha recol·locat en altres clubs els jugadors que s’havien quedat al club: “els pocs juvenils que teníem i els set del primer equip, han acabat anant a altres equips de la zona”.

D’aquesta manera, aquest curs només hi haurà un equip llagostenc en la Tercera Catalana amb l’HC Vallag i no es podrà tornar a viure un derbi llagostenc en aquesta categoria. El Joventut Handbol no descarta la pròxima temporada muntar un nou sènior, si hi ha jugadors suficients. “Seguim treballant per ampliar el club. Aquesta temporada tindrem només equips de base amb un cadet masculí, un infantil masculí, un aleví mixta i l’escoleta. El pròxim curs, si podem, volem recuperar el sènior masculí i el juvenil”, diu Valero.

Publicitat