Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Marina Millán, subcampiona de la Supercopa de Catalunya amb el Sant Quirze


La llagostenca Marina Millán ha disputat avui dimarts la final de la Supercopa de Catalunya amb l’Handbol Sant Quirze, que ha perdut contra el KH-7 Granollers (31-23). L’equip de l’esportista de la nostra localitat no ha pogut doblegar a les de Granollers, que han guanyat per vuitena vegada el títol català. Millán ha estat titular i ha defensat la porteria durant la primera part.

El Sant Quirze debutarà aquesta temporada a la Divisió d’Honor femenina, que és la màxima categoria estatal d’handbol, després d’assolir l’ascens la temporada passada. L’equip de la llagostenca debutarà dissabte en la primera jornada del campionat a casa contra el Super Amara Bera Bera.

D’altra banda, aquesta nit Antonio García Robledo disputarà al final de la Supercopa de Catalunya d’handbol masculina amb el Fraikin Granollers, també al pavelló de la ciutat. El llagostenc disputarà el títol català contra el FC Barcelona, que és el dominador del trofeu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies