Dijous, 25 abril 2024
14.9 C
La Llagosta

Javi Iglesias, nou entrenador del sènior masculí de l’HC Vallag


Javi Iglesias és el nou entrenador del sènior masculí de l’HC Vallag, que des de fa una setmana s’entrena al Poliesportiu Antonio García Robledo. El club va decidir a finals de la campanya passada que recuperaria l’activitat del sènior masculí el curs 2021-2022 i finalment Iglesias ha tornat a l’entitat, novament com a tècnic, després del seu pas per la Salle Montcada. La plantilla està formada per 23 jugadors, amb una quinzena d’antics jugadors del club i vuit més que provenen entre els equips del Sant Andreu, la Salle Montcada i el Joventut Handbol.

El Vallag, que competirà a la Tercera Catalana, ja va disputar dissabte un primer amistós, amb derrota contra la Penya Blaugrana Montmeló, de la Quarta Catalana. “Vam perdre 23 a 24, de tan sols un gol, i vam tenir moments molt bons i d’altres no tan bons. Era el primer partit d’una plantilla que és molt jove”, diu Javi Iglesias, que es mostra motivat per tornar a la banqueta del Vallag: “l’objectiu enguany és la permanència perquè tenim una plantilla jove, que té recorregut, però enguany serà de rodatge”.

El pròxim amistós del Vallag serà dissabte amb el Torneig Mero Alonso del club, que es disputarà dissabte en format de triangular contra el Pau Casals, de la Tercera Catalana, i el Sant Fost, de la Segona Catalana. Els partits començaran a partir de les 17 h. Els duels dels llagostencs seran a les 18 h contra el Sant Fost i a les 19 h contra el Pau Casals. Els dos últims amistosos seran el 18 de setembre contra el Gavà, de la Segona Catalana, i el 25 de setembre contra l’Aula, de la Segona Catalana. La primera jornada de la Tercera Catalana tindrà lloc el 3 d’octubre a la pista de l’Argentona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies