Divendres, 19 abril 2024
8.8 C
La Llagosta

Ja es poden fer les inscripcions a les classes de català d’aquest curs

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert el termini d’inscripció als cursos de català que començaran el 22 de setembre. Fins al 10 de setembre tenen torn preferent les persones alumnes de l’anterior curs, mentre que del 13 al 15 de setembre la inscripció estarà oberta a tothom.

La matrícula s’ha de fer a través del web del Consorci de Normalització Lingüística. Tot i així, les persones que no puguin fer la inscripció en línia per manca de mitjans o coneixements, poden demanar la inscripció assistida presencial a través del correu electrònic lallagosta@cpnl.cat o bé trucant al telèfon 634 25 47 61.

L’Oficina de Català atendrà dimarts, dimecres i dijous, de 10 a 13 hores, a l’edifici administratiu municipal del passeig del Pintor Sert i dimarts i dimecres, de 16 a 19 h, a Can Pelegrí. Durant aquests dies també es podrà fer la prova de col·locació, per saber quin nivell té cada alumne.

Pel que fa als cursos, a la Llagosta es farà un curs bàsic 1 virtual, amb classes els dimarts i dijous de 18 a 20 h, i un bàsic 1 presencial, que es desenvoluparà els dilluns i dimecres, de 15.45 a 17.45 h, a l’aula de català de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies