Mor Zacaries Egea, exregidor convergent a la Llagosta

0
111

Zacaries Egea, regidor convergent a l’Ajuntament de la Llagosta entre els anys 1991 i 2011, va morir dimarts, dia 31 d’agost, als 82 anys de leucèmia. El funeral tindrà lloc aquesta tarda, a les 15.30 hores, a l’Església Parroquial de Sant Josep.

Egea va ser durant molts anys regidor de l’oposició. Durant el mandat 1995-1999, CiU va pactar amb el PSC, va entrar al govern i Zacaries Egea va ser regidor de Seguretat Ciutadana.

Egea, que va ser també president local de Convergència Democràtica de Catalunya, va estar vinculat a diferents entitats de la Llagosta. Una de les seves darreres aparicions públiques va ser el 16 de febrer del 2017, quan es va constituir l’Agrupació del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) de la Llagosta, de la qual era tresorer. Fa quatre anys, l’exregidor va marxar a viure a Cassà de la Selva.

Publicitat