Dijous, 25 abril 2024
12.9 C
La Llagosta

Merescut homenatge de la Llagosta a Antonio García

L’Ajuntament de la Llagosta va organitzar ahir un homenatge a Antonio García Robledo per la medalla de bronze aconseguida amb la selecció espanyola d’handbol en els Jocs Olímpics de Tòquio. L’esportista llagostenc va arribar a l’Ajuntament acompanyat per la seva família i va agrair les mostres de suport rebudes pels veïns i veïnes de la Llagosta durant els Jocs Olímpics.

Antonio García va ser rebut per l’alcalde, Óscar Sierra, i la resta de regidors i, posteriorment, va sortir al balcó de l’Ajuntament per adreçar-se a les persones que s’havien apropat a la plaça d’Antoni Baqué per participar en l’homenatge. García, que és el regidor d’Esports, va signar en el Llibre d’honor de l’Ajuntament, on va escriure que la Llagosta és el millor poble del món i que la medalla de bronze serà per sempre llagostenca.

“Estic orgullós de representar a la Llagosta per tot el món”, va dir ahir Antonio García. “A la Llagosta és on estic més còmode; el fet d’haver tornat a casa m’ha fet poder arribar a uns Jocs Olímpics i aconseguir una medalla”, va explicar el llagostenc. Antonio García va afegir que “això no és el final, encara em queda una mica de corda” i, per tant, continuarà jugant “fins que el cos aguanti”.

L’alcalde, que va lliurar-li un ram de flors, va dir que Antonio García “és un exemple; estem molt orgullosos del nostre campió no només per la seva trajectòria esportiva sinó per la seva forma de ser”. “La medalla de bronze olímpica és un merescut premi i espero que no sigui el darrer”, va desitjar Óscar Sierra.

Antonio García va acabar l’acte fent-se fotografies al carrer amb tothom que va voler.

Publicitat

Publicitat

Més notícies