Dimarts, 16 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

García Robledo suma un bronze olímpic al seu palmarés

El llagostenc Antonio García Robledo ha aconseguit la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció espanyola d’Handbol. Espanya ha guanyat Egipte per 31 a 33 en un partit molt igualat.

García Robledo ha estat un dels màxims golejadors del conjunt espanyol, amb sis dianes, només ha errat un llançament. El «cañón de la Llagosta» suma així una medalla olímpica al seu palmarès. L’any 2013 es va proclamar campió del món, el 2014 va ser bronze a l’europeu i el 2016 plata al mateix campionat. A més, ha guanyat en una ocasió la Lliga Asobal, la Copa del Rei, una lliga francesa, una copa francesa i la Lliga dels Pirineus. El llagostenc ha estat escollit millor lateral esquerra de la Lliga Asobal en tres ocasions.

El jugador d’handbol de la nostra localitat ha declarat a RTVE al final del partit “que ha estat molt bonic, una medalla olímpica és molt especial, fins que no l’aconsegueixes no saps que és viure això”. Antonio García Robledo creu “que a la nostra generació li faltava una medalla olímpica, no ens van poder ficar a la final, però teníem clar que la medalla de bronze és un gran premi”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies