Antonio García Robledo disputarà la semifinal dels Jocs de Tòkio

0
109
Foto: Federació Internacional d'Handbol

Espanya jugarà dijous la semifinal d’handbol del Jocs Olímpics de Tòkio. La selecció espanyola ha superat Suècia per un ajustat 33 a 34. El llagostenc Antonio García Robledo ha fet dos gols en aquest partit.

El partit ha estat força igualat, sobretot a la primera part, que ha acabat amb un 20 a 18. Durant bona part del segon període, Suècia ha anat per davant del marcador, fins al minut 49, que Espanya ha aconseguit empatar a 29 i, dos minuts i mig més tard, aconseguia el 29 a 30. En pocs segons s’ha passat d’un empat dels suecs a tornar a estar per davant al marcador. Fins al final del partit, Espanya ha sabut mantenir-se al capdavant fins al definitiu 33 a 34.

Ara, Espanya s’enfrontarà en semifinals a Dinamarca, que ha guanyat aquest matí en quarts a Noruega per 31 a 25.

Publicitat