Divendres, 26 abril 2024
12 C

Antonio García Robledo disputarà la semifinal dels Jocs de Tòkio

Espanya jugarà dijous la semifinal d’handbol del Jocs Olímpics de Tòkio. La selecció espanyola ha superat Suècia per un ajustat 33 a 34. El llagostenc Antonio García Robledo ha fet dos gols en aquest partit.

El partit ha estat força igualat, sobretot a la primera part, que ha acabat amb un 20 a 18. Durant bona part del segon període, Suècia ha anat per davant del marcador, fins al minut 49, que Espanya ha aconseguit empatar a 29 i, dos minuts i mig més tard, aconseguia el 29 a 30. En pocs segons s’ha passat d’un empat dels suecs a tornar a estar per davant al marcador. Fins al final del partit, Espanya ha sabut mantenir-se al capdavant fins al definitiu 33 a 34.

Ara, Espanya s’enfrontarà en semifinals a Dinamarca, que ha guanyat aquest matí en quarts a Noruega per 31 a 25.