Antonio García juga demà els quarts de final dels Jocs Olímpics

0
115
Foto: Federació Internacional d'Handbol

La selecció espanyola d’handbol s’enfrontarà demà a Suècia en quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio. Espanya ha passat com a segona de grup després de vèncer ahir diumenge a Argentina per 36 a 27, amb dos gols del llagostenc Antonio García Robledo.

Espanya va fer un partit molt complet, a la primera part va marxar al vestidor amb un 17 a 12 favorable. Al segon temps, es va mantenir la dinàmica amb un parcial de 19 a 15. Aquesta ha estat la quarta victòria dels Hispanos, que només s’han vist superats per França, que ha quedat primera de grup A, amb el mateix nombre de victòries i derrotes que Espanya.

El partit de quarts de final entre Suècia i Espanya es disputarà aquest dimarts a les 6.15 h. Suècia ha quedat tercera del grup B, perdent també només un partit, davant Egipte.

Publicitat