Dimarts, 19 març 2024
13.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà aquesta tarda el ple ordinari de juliol

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores i de forma telemàtica, el ple ordinari del mes de juliol. Durant la sessió, s’aprovaran els dies festius locals de la Llagosta de 2022, que seran els dilluns 21 de març i 12 de setembre.

També es debatrà l’aprovació de la revisió dels preus corresponents a la gestió del servei de recollida i transport fins a planta de tractament de la fracció rebuig dels residus municipals i neteja viària del municipi de la Llagosta per a l’exercici 2020.

Un altre dels punts de l’ordre del dia del ple és la proposta de ratificació del decret d’Alcaldia d’aprovació inicial de les bases reguladores per a l’adjudicació de les barraques/bar de l’Espai de concerts de la Festa Major de 2021.

També s’aprovarà l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta a la Declaració institucional del Departament de Treball, Afers socials i famílies de la Generalitat amb motiu del 28 de juny, Dia per l’alliberament LGTBI+.

El Ple també aprovarà de forma inicial la modificació de l’ordenança fiscal que regula els preus públics corresponents als serveis prestats al Complex Esportiu Municipal El Turó.

A més, s’aprovarà inicialment una modificació pressupostària per suplement de crèdit.

Durant el ple, es debatran quatre mocions. El grup municipal del PSC ha presentat un text en suport al Tractat sobre la prohibició de les armes nuclears.

Els grups municipals del PSC i de LLEC, en nom de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès i Marea Blanca, presenten una moció de suport a l’Atenció Primària.

El grup municipal d’ERC signa dues mocions; una per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal; i una altra en suport a l’amnistia.

El ple, que acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes, es podrà seguir per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/IV0iRk483tA

Publicitat

Publicitat

Més notícies