El CEM El Turó va tancar el 2020 amb un dèficit de 313.000 euros per la pandèmia

0
220

El Complex Esportiu Municipal El Turó va tancar l’any 2020 amb un dèficit de 313.000 euros a causa de la pandèmia de la Covid-19. Això ha obligat a l’Ajuntament de la Llagosta a fer una aportació extraordinària de 313.000 euros per compensar aquestes pèrdues. La Junta general de l’empresa pública local Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni, que és la que gestiona el CEM El Turó, aprovarà avui els números de 2020.

Al començament de la pandèmia, el CEM El Turó comptava amb 2.200 abonats, que és la xifra que es considera ideal per tal que aquest equipament pugui tancar els exercicis en positiu. A finals de l’any passat, el CEM El Turó tenia només 1.200 abonats. Actualment, en té 1.400.

A més, l’any passat, a causa del confinament, el CEM El Turó es va veure obligat a tancar els mesos d’abril, maig i juny i part de novembre. Durant aquest període no va tenir ingressos i també va haver de retornar una part proporcional de les quotes dels abonats i dels cursets de natació de març. El CEM El Turó va hacer de modificar els seus horaris per reduir despeses.

L’Ajuntament considera que els serveis que ofereix aquest equipament són essencials, ja que fomenten la pràctica esportiva i la salut. A més, les escoles fan les seves classes de gimnàstica en aquesta instal·lació; s’hi fan cursets de natació i també les Escoles d’Iniciaciació Esportiva, que ara gestionarà directament el CEM El Turó.

L’Ajuntament, que espera que el nombre d’abonats continuï augmentant, preveu aportar aquest 2021 cent mil euros més per cobrir les pèrdues del CEM El Turó.

Publicitat