Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament preveu la creació d’un nou aparcament en uns terrenys davant del carrer Víctor Català

L’alcalde Óscar Sierra ha fet una visita al Camp Municipal Joan Gelabert, on ja s’han iniciat els treballs pel canvi de gespa artificial. Aquest és un dels projectes que enguany tirarà endavant l’equip de govern local. A més, s’ha previst al pressupost d’enguany la remodelació de l’Skate Park, d’un tram de l’Avinguda Primer de Maig, una zona de vianants al carrer Sant Miquel, es renovaran parcs infantils i es crearà un parc d’aigües per a infants, entre altres accions.

A més a més, es preveu l’obertura d’un nou aparcament, prop del recinte firal i just davant del carrer Víctor Català. El nou aparcament comptarà amb unes 150 places.

Publicitat

Publicitat