Antonio García, classificat pels quarts de final dels Jocs Olímpics amb Espanya

0
146
Fotografia: Federació Internacional d'Handbol


La selecció espanyola, amb Antonio García Robledo, s’ha classificat pels quarts de final dels Jocs Olímpics. El combinat estatal s’ha imposat a la tercera jornada de la fase de grups contra Brasil, per 32 a 25.

L’equip espanyol ha anat de menys a més en el tercer duel. Als primers compassos, els sud-americans han marxat a l’electrònic, 3 a 7, tot i que a base d’una bona defensa s’ha capgirat l’electrònic i ja al descans Espanya guanyava 18 a 16. A la segona part, l’equip estatal només ha rebut nou gols i ha guanyat amb comoditat.

Amb el bitllet pels quarts de final, Espanya intentarà quedar el més amunt possible del seu grup A per tenir uns quarts de final amb una selecció més assequible. Després de tres jornades, Espanya colidera el grup 1 amb França, que també suma tres triomfs. Cal recordar que els quatre primers classificats, dels dos grups, passaran als quarts de final. El pròxim duel d’Espanya serà divendres, precisament, contra França, a les 7.15 h, i tancarà la fase de grups diumenge contra Argentina.

Publicitat