La Unión Llagostense torna a la Federació Catalana de Futbol

0
147

El FS Unión Llagostense ha rebut el vistiplau de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per tornar a disputar les lligues territorials de futbol sala. El club llagostenc ha marxat de la Federació Catalana de Futbol Sala per anar a l’FCF i comptarà amb dos equips sèniors, dos juvenils, dos cadets i un infantil el curs 2021-2022.

La decisió es va prendre ja fa unes setmanes per la nova junta directiva presidida per Isidro Monras. Des d’aleshores, la nova directiva de l’entitat ha fet els tràmits pertinents amb l’FCF per tornar a competir a l’ens federatiu i fins fa pocs dies no va rebre l’ok definitiu. “Havia estat una decisió de la nova junta des que vam agafar les regnes del club. Ens motiva disputar la Federació Catalana de Futbol, ens agrada més i creiem que tenim més recorregut”, assenyala Óscar Cubero, directiu del club, que adverteix que començar a les categories més baixes de l’FCF no ha estat cap problema: “el primer equip competia a l’altra federació a la màxima categoria i per això vam intentar si es podia iniciar a la Segona Catalana. No ha estat possible i els dos sèniors competiran el curs vinent a la Tercera Catalana. Tanmateix com la resta de la base”.

El FS Unión Llagostense va iniciar la trajectòria esportiva el 2009 a la Territorial Preferent de les lligues de futbol sala de l’FCF. Per motius econòmics, el 2011 la junta presidida per Javier Castañeda va decidir fer el canvi a la Federació Catalana de Futbol Sala i on va competir majoritàriament a la màxima categoria, la Divisió d’Honor. “Marxem amb la cosa, que no vam aconseguir guanyar-la. Tot i que vam estar a prop, més d’una vegada”, diu Cubero, que es mostra amb il·lusió amb el nou projecte.

L’objectiu del sènior A serà intentar pujar a la Segona Catalana i el sènior B competir al més alt nivell.

Publicitat