El Joventut Handbol i l’HC Vallag coincidiran a la Tercera Catalana

0
107

El Joventut Handbol La Llagosta i l’HC Vallag competiran al grup A de la Tercera Catalana la temporada 2021-2022. La Federació Catalana d’Handbol ha publicat el calendari del pròxim curs i els dos sèniors masculins de la nostra localitat han estat enquadrats en la mateixa agrupació.

La primera jornada tindrà lloc el 2 i 3 d’octubre. El Joventut Handbol rebrà l’Escola Vendrell i el Vallag, el Laietà Argentona. Els dos equips llagostencs es veuran les cares a la primera volta el 7 de novembre (6a jornada) i a la segona volta el 6 de febrer (15a jornada). El grup A està format per deu equips amb els dos equips de la nostra localitat i el Cambrils, l’Esplugues, La Salle Bonanova Júnior, el Laietà Argentona, el Tarragona, el Sant Andreu de la Barca, l’Escola Vendrell i el Vilanova i la Geltrú.

El Vallag torna a competir

L’Handbol Club Vallag tornarà a competir després d’una temporada sense fer-ho. El club llagostenc, presidit per José Aguilera, reprendrà l’activitat esportiva de l’entitat la temporada 2021-2022. El club de la nostra localitat va decidir el maig del 2020 prendre’s una temporada d’inactivitat després de trencar-se les negociacions de fusió amb el Joventut Handbol La Llagosta. Fa uns mesos, va decidir que reprendria l’activitat de cara el curs 2021-2022.

Publicitat