Antonio García Robledo debutarà als Jocs Olímpics contra Alemanya

0
225

Antonio García Robledo ja fa uns dies que està a la vila olímpica de Tòquio 2020 amb la selecció espanyola d’handbol. Avui divendres s’ha fet l’acte d’inauguració, que la selecció d’handbol espanyola no ha pogut fer perquè demà dissabte ja juga el primer compromís de la fase de grups.

El llagostenc lluitarà per les medalles a la cita olímpica japonesa. Espanya debutarà demà dissabte en la fase de grups contra la potent selecció d’Alemanya, a les 9.15 h. La resta de compromisos seran el pròxim dilluns 26 de juliol contra Noruega (9.15 h), dimecres 28 de juliol contra Brasil (12.30 h), divendres 30 de juliol contra França (7.15 h) i diumenge 1 d’agost tancarà la fase de grups contra Argentina (7.15 h). “És un grup molt complicat, però sabem que si passem, en la primera eliminatòria potser tenim un equip més assequible”, explica el llagostenc, que confia lluitar per les medalles: “aspirem a tot, hem vingut per això”.

Antonio García Robledo debuta als 37 anys en uns Jocs Olímpics amb la màxima ambició.

Publicitat