Diumenge, 02 octubre 2022
18.8 C
La Llagosta

La recollida de roba usada continua baixant a la Llagosta durant els darrers mesos

Durant el primer semestre d’aquest any s’han recollit a la Llagosta 15.954 tones de tèxtil usat. Aquesta quantitat és menor a la del mateix període de l’any passat, quan es van recollir 17.100 tones.

La recollida de roba i calçat als contenidor d’Humana a la nostra localitat està registrant un descens durant els darrers temps. L’any 2020, marcat pel confinament de la pandèmia, es van recuperar 4.658 tones menys que al 2019. Aquesta tendència a la baixa s’ha mantingut durant els primers cinc mesos d’aquest 2021, amb quantitats força inferiors a les registrades durant l’any anterior. Només al mes de juny s’ha trencat aquest comportament. Si al juny del 2020 es van recollir 2.824 tones de roba, aquest any se n’ha arribat a les 4.591.

Les peces que recull Humana Fundación Pueblo para Pueblo tenen dues destinacions. Una gran part va a parar a la planta que la Fundació té a l’Ametlla del Vallès per a la seva preparació i posterior posada a la venda a les seves botigues. La resta es ven a empreses de reutilització de tèxtil i reciclatge.

Publicitat

Publicitat