Carlos Portero fitxa per la UE Sants, de la Tercera Divisió

0
232
Carlos Portero en un amistós amb el CF Mollet UE.


Carlos Portero s’ha incorporat a la disciplina de la UE Sants, que milita a la Tercera Divisió espanyola. El migcampista llagostenc, de 20 anys, ha signat per una temporada amb l’històric club barceloní després de completar el seu primer any d’amateur amb el CF Mollet UE, de la Primera Catalana.

El migcampista havia arribat al conjunt molletà cedit de la UE LLeida, que finalment s’ha desvinculat. “Tenia diverses ofertes, però em vaig decidir per un històric com és el Sants. Són els que em van donar més confiança, també. A més, faig un salt de categoria perquè jugaré a la Tercera Divisió, on hi ha jugadors molt bons i amb molta experiència”, indica el futbolista llagostenc, que en els propers dies iniciarà la pretemporada amb el Sants perquè la temporada arrencarà a principis de setembre. “No ens marquem cap objectiu d’entrada. Anem partit a partit i gaudir d’aquesta categoria”, diu Portero.

Portero ha completat amb èxit la seva primera temporada d’amateur amb el CF Mollet UE, equip amb el qual va assolir la permanència. Anteriorment, havia estat jugador del Vilafranca, on va fer la pretemporada, i s’havia format al CF Damm.

Publicitat